E-legitimation

För säker identifiering och för att undvika bedrägerier har vi valt att arbeta med e-legitimation när du söker ett lån hos oss.

Vad är E–legitimation
- E-legitimation är en elektronisk ID-handling som du använder för att legitimera dig med och godkänna handlingar på internet.

- Vi är noga med säkerheten och därför använder vi e-legitimation, till skillnad från många andra mindre aktörer. E-legitimation är den säkerhetslösning Skatteverket, Försäkringskassan, PPM m.fl. använder för att hantera legitimering, identifiering och inloggning via internet.

Hur gör jag om jag inte har någon e-legitimation?
- Om du inte har en e-legitimation sen tidigare skaffar du den enklast hos din vanliga bank, ofta kan du ladda hem den direkt från internetbanken. Mer information om e-legitimation hittar du på www.elegitimation.se. Självklart är all trafik från din webbläsare till vår server (och tillbaka) krypterad.

Jag har en e-legitimation, varför kan jag inte logga in?
- Det kan ha flera orsaker. Till exempel att din e-legitimation inte fungerar i vår internettjänst, att e-legitimationen är felaktigt installerad eller att den är spärrad. Prata med den som har gett dig e-legitimationen eller ring till vår kundtjänst så får du hjälp.

Jag har glömt koden till min e-legitimation, hur gör jag?
- Kontakta den bank som utfärdat e-legitimationen.

Saknar du e-legitimation?

Ladda ner e-legitimation
Läs mer om e-legitimation